Verstopt riool en afvoer ontstoppen Bunschoten-Spakenburg

Verstopt riool | afvoer ontstoppen | stankoverlast | 24/7 bereikbaar

Is uw gootsteen of afvoer verstopt? Meestal komt dit doordat vet en vuil ophoopt in de afvoerbuis of riolering. De ophoping van vet en vuil gaat langzaam en op een gegeven moment gaat u merken dat het water in uw gootsteen of toilet niet meer wegloopt. Vaak hoort u dan ook geborrel bij de gootsteen, toilet of afvoer. Een verstopping in uw afvoer of riolering kan ook stankoverlast of lekkage veroorzaken. Kortom erg vervelend allemaal en u wilt dit natuurlijk snel en vakkundig opgelost hebben. Bel met de ontstoppingsdienst voor Bunschoten-Spakenburg.

Ontstoppingsdienst.nl , de riool reinigingsdienst voor Bunschoten-Spakenburg

Riool reinigingsdienst en ontstoppingsdienst voor Bunschoten-Spakenburg staat altijd voor u klaar om een verstopte afvoer of riolering weer snel open te maken, zodat uw weer gebruik kunt maken van de sanitaire voorzieningen in uw huis of bedrijf. Een verstopt toilet, gootsteen, badkamer putje of riolering, u kunt ons bellen en wij zijn snel ter plekke. Onze monteurs zijn altijd in de buurt van Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Bunschoten, Soest en alle plaatsen op een rijtijd van 30 minuten van Amersfoort.

Tarieven Ontstoppingsdienst Bunschoten-Spakenburg

Ons starttarief bedraagt € 79,- exclusief btw. In dit tarief is het eerste half uur arbeid en voorrijkosten inbegrepen. In de meeste gevallen slagen wij erin om binnen dit half uur de verstopping op te lossen. Indien het een hardnekkige verstopping betreft en er meer tijd nodig is om tot een oplossing te komen, dan zullen we dit uiteraard in overleg met u doen. De kosten voor extra tijd bedraagt € 18,- per 15 minuten exclusief btw.

Riolering en afvoer ontstoppen Bunschoten-Spakenburg

afvoer ontstoppen midden Nederland

Riolering en afvoer ontstoppen Bunschoten-Spakenburg

afvoer verstopt amersfoort