Afvoer verstopt Amersfoort

 Afvoer ontstoppen | stankoverlast | 24/7 bereikbaar

Is uw gootsteen of afvoer verstopt? Vaak zit het probleem dieper dan u denkt en moet er een specialist aan te pas komen. Wij beschikken over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om de verstopping snel op te sporen en deskundig te verhelpen. Bel met de ontstoppingsdienst van Amersfoort.

Ontstoppingsdienst.nl , de riool reinigingsdienst voor Amersfoort

Riool reinigingsdienst en ontstoppingsdienst Amersfoort staat altijd voor u klaar om een verstopte afvoer of riolering weer snel open te maken, zodat uw weer gebruik kunt maken van de sanitaire voorzieningen in uw huis of bedrijf. Een verstopt toilet, gootsteen, badkamer putje of riolering, u kunt ons bellen en wij zijn snel ter plekke. Onze monteurs zijn altijd in de buurt van Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Bunschoten, Soest en alle plaatsen op een rijtijd van 30 minuten van Amersfoort.

Tarieven Ontstoppingsdienst Amersfoort

Ons starttarief bedraagt € 79,- exclusief btw. In dit tarief is het eerste half uur arbeid en voorrijkosten inbegrepen. In de meeste gevallen slagen wij erin om binnen dit half uur de verstopping op te lossen. Indien het een hardnekkige verstopping betreft en er meer tijd nodig is om tot een oplossing te komen, dan zullen we dit uiteraard in overleg met u doen. De kosten voor extra tijd bedraagt € 18,- per 15 minuten exclusief btw.

Verstopt riool | afvoer ontstoppen | stankoverlast | 24/7 bereikbaar
Afvoer verstopt riolering verstopt Amersfoort