Naar aanleiding van de ervaringen die onze monteurs met ons delen willen we al onze klanten nogmaals wijzen op de voorzorgsmaatregelen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Als u wilt dat onze collega’s een verstopping bij u thuis of op uw werk komen verhelpen, vragen wij de volgende zaken in acht te nemen:

Continue reading →

Bedankt helden!

Wij willen bij deze al onze monteurs bedanken voor hun geweldige service tijdens deze moeilijke tijden. Met risico hebben zij dag en nacht klaargestaan om verstoppingen te verhelpen voor iedereen die ons nodig had.

Is de beginperiode van de corona-perikelen hebben wij er bewust voor gekozen om even geen werk aan te nemen om de situatie in te kunnen schatten. Hierna zijn al onze monteurs langzamerhand weer aan het werk gegaan, alhoewel het al gauw enorm druk werd en iedereen enorm z’n best moest doen om onze klanten te kunnen helpen.

Dus nogmaals bedankt helden! We zijn enorm trots op jullie en heel blij dat jullie onze collega’s zijn!

Om onze eigen medewerkers te beschermen voeren wij tijdelijk alleen werkzaamheden uit voor noodgevallen. Deze aanpassing in onze dienstverlening zal waarschijnlijk tot 28 april van kracht zijn.

Wij begrijpen dat dit voor sommige mensen die een verstopping ervaren niet ideaal is. Als bedrijf willen wij echter ons personeel beschermen en hebben daarom voor deze aangepaste maatregel gekozen.

Zodra onze werkzaamheden weer volledig worden hervat zullen wij dat duidelijk op onze website communiceren.

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op.

Ontstoppingsdienst.nl krijgt regelmatig telefoontjes of e-mails van gedupeerde klanten van bedrijven die misbruik maken van de bedrijfsnamen die lijken op onze website Ontstoppingsdienst.nl.

De naam van ons bedrijf is gelijk aan het domein Ontstoppingsdienst.nl en geen enkel ander bedrijf kan of mag deze bedrijfsnaam hanteren.

Hierboven vindt u voorbeeldfacturen die de malafide ontstoppingsbedrijven opsturen.

De malafide bedrijven gebruiken bedrijfs- en domeinnamen zoals Ontstoppingsdienst.com of Ontstoppingsdienst 24/7, Ontstoppings-service24 etc.

Lees ook: Consumentenbond waarschuwt voor foute loodgieters

Deze malafide bedrijven adverteren via Google en leadbedrijven. Dit zijn tussenpartijen die ervoor zorgen dat de malafide bedrijven niet meer terug zijn te vinden. Via Google plaatsen ze daarnaast advertenties van tijdelijke aard en na loop van tijd automatisch verdwijnen.

Klanten waarbij ze het rioolprobleem niet hebben opgelost komen soms bij ons uit. Wij krijgen zodoende absurde verhalen te horen van gedupeerde klanten, waarbij voor het ontstoppen van een wasbak 600 euro en voor het ontstoppen van een wc 1800 euro in rekening worden gebracht.

Een reportage van AVROTROS Opgelicht over de malafide ontstoppingsbedrijven

De malafide bedrijven gaan genadeloos te werk, dus let goed op wie u inhuurt om uw rioolproblemen op te lossen.

Ons advies: Kijk in browser of u zich wel op de website van Ontstoppingsdienst.nl bevindt. Nogmaals, wij zijn de enige in Nederland die dit domein in handen hebben en die deze ook hanteert als bedrijfsnaam. Deze gegevens zijn terug te vinden in de Kamer van Koophandel onder nummer 74007238.

Wij werken met een helder tarief zonder verborgen kosten en op al onze werkzaamheden geven wij drie maanden garantie. Onze specialisten zullen altijd een garantiesticker bij u achterlaten als bewijs dat wij de werkzaamheden hebben uitgevoerd en u drie maanden garantie geniet.