Tarieven

Onze monteurs zijn altijd snel ter plekke om uw riool, leidingen of afvoer te ontstoppen. Wij investeren in opgeleide vakmensen die met hun ervaring en professioneel gereedschap iedere ontstopping kunnen verhelpen.

Wij werken met een tarief van 79 euro excl. btw voor het eerste half uur. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er per kwartier 18 euro excl. btw bij.

Waarom u bij ons goedkoper uit bent

Wij willen zo transparant mogelijk zijn als het gaat om de kosten die wij in rekening brengen. Om onze kostenopbouw te verduidelijken vind u hieronder wat u krijgt voor 79,- euro ex btw:

  • Voorrijkosten
  • Eerste half uur werk
  • Inzet professioneel materiaal
  • Drie maanden garantie

Helaas zijn er een hoop ontstoppingsbedrijven die adverteren met lagere kosten, maar waar u uiteindelijk veel duurder uitkomt, omdat zij achteraf allerlei kosten in rekening brengen.

Lees meer over verborgen kosten

Avondtoeslag

Bij afspraken tussen 17:00 uur en 22:00 uur berekenen wij een avondtoeslag van 50% over onze normale tarieven.

In uw voordeel: belt u voor 17:00 uur om een afspraak te maken tussen 17:00 en 22:00 uur, dan hanteren wij geen avondtoeslag. De toeslag geld alleen voor spoed werkzaamheden die ook pas na 17:00 naar ons worden gecommuniceerd.

Met een afspraak in de avond

  • Ervaart u dezelfde service als overdag
  • Hoeft u geen geen vrij te nemen van werk

Weekendtoeslag

In het weekend hanteren wij tussen 07:00 en 22:00 uur een toeslag van 50%. Bij werkzaamheden tussen 22:00 uur en 07:00 uur en/of op nationale feestdagen berekenen wij een toeslag van 100%.

Betalingen

Na het uitvoeren van de werkzaamheden kunt u bij onze monteur contant of per pin afrekenen.

Garantie

Omdat wij altijd vakwerk leveren, geven wij op iedere klus drie maanden garantie. Treed dezelfde verstopping binnen drie maanden weer op? Dan kunt u direct contact met ons opnemen en komen wij de verstopping kosteloos verhelpen.

Lees meer over onze garantie