Tarieven

Onze monteurs zijn altijd snel ter plekke om uw riool, leidingen of afvoer te ontstoppen. Wij investeren in opgeleide vakmensen die met hun ervaring en professioneel gereedschap iedere verstopping kunnen verhelpen.

Wij werken met een tarief van 85 euro excl. btw voor het eerste half uur. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, dan komt er per kwartier 20 euro excl. btw bij.

Waarom u bij ons goedkoper uit bent

Wij willen zo transparant mogelijk zijn als het gaat om de kosten die wij in rekening brengen. Om onze kostenopbouw te verduidelijken vind u hieronder wat u krijgt voor 85,- euro ex btw:

  • Voorrijkosten
  • Eerste half uur werk
  • Inzet professioneel materiaal
  • Drie maanden garantie

Helaas zijn er een hoop ontstoppingsbedrijven die adverteren met lagere kosten, maar waar u uiteindelijk veel duurder uitkomt, omdat zij achteraf allerlei kosten in rekening brengen.

Lees meer over verborgen kosten

Extra kosten

De enige diensten waarbij wij extra kosten in rekening moeten brengen zijn stankdetectie en camerainspectie. De kosten hiervoor vind u hieronder:

  • Stankdetectie: 99,- euro ex btw
  • Camera inspectie: 99,- euro ex btw

Wij willen u zo snel mogelijk helpen

Wij stimuleren onze collega’s om de meest voorkomende verstoppingen binnen 30 minuten te verhelpen. Wij zijn er niet bij gebaat dat onze monteurs langer bij een klant blijven dan nodig.

Wij vragen u dan ook om de ruimte met de verstopte leidingen (zoals de gootsteen kast) op te ruimen, zodat de monteur direct aan het werk kan gaan en niet eerst een kast of ruimte vrij moet maken van objecten.

Avondtoeslag

Bij afspraken tussen 17:00 uur en 22:00 uur berekenen wij een avondtoeslag van 50% over onze normale tarieven.

Met een afspraak in de avond

  • Ervaart u dezelfde service als overdag
  • Hoeft u geen vrij te nemen van werk

Weekendtoeslag

In het weekend hanteren wij tussen 07:00 en 22:00 uur een toeslag van 50%. Bij werkzaamheden tussen 22:00 uur en 07:00 uur en/of op nationale feestdagen berekenen wij een toeslag van 100%.

Betalingen

Na het uitvoeren van de werkzaamheden kunt u bij onze monteur per pin afrekenen.

Garantie

Omdat wij altijd vakwerk leveren, geven wij op iedere klus drie maanden garantie. Treed dezelfde verstopping binnen drie maanden weer op? Dan kunt u direct contact met ons opnemen en komen wij de verstopping kosteloos verhelpen.

Lees meer over onze garantie