Over ons

Ontstoppingsdienst.nl is onderdeel van Riool Techniek Groep. Ons team bestaat uit een ervaren riool specialisten. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontstoppen en repareren van verstopte of beschadigde leidingen voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Voor de particuliere markt voeren we werkzaamheden uit in allerlei type woningen; van kleine aanleunwoningen tot flatgebouwen of grote losstaande villa’s. Wij krijgen dagelijks te maken met relatief simpel werk en met complex werk waarbij we alle jaren aan ervaring gebruiken om tot een oplossing te komen.

Specialist in het ontstoppen

Ontstoppingsdienst.nl is helemaal gespecialiseerd in ontstoppen. In tegenstelling tot een regulier loodgietersbedrijf doen wij niets anders dan het verhelpen van ontstoppingen. Wanneer u thuis of op uw werk een verstopping heeft, kunnen wij vanwege onze ervaring en specialisme altijd beter helpen dan een loodgietersbedrijf.

Ons hoofdkantoor

Ons hoofdkantoor is gevestigd in de provincie Utrecht. Mede door onze centrale ligging kunt u erop rekenen dat wij altijd zo snel mogelijk ter plaatse zijn.

Garantie op ons vakwerk

Wij werken met een garantie op ons werk. Of het nou om een toilet, wasbak, dakgoot of urinoir gaat, wij staan 100% achter ons werk! Als de leidingen na drie maanden weer verstopt zijn, verhelpen wij dit kosteloos.

Meer over deze belofte vindt u op de garantie pagina.

Erkend SBB leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf waar je vanuit je opleiding stage kunt lopen. Ben je zelf op zoek naar een stageplek of een leerbaan, of ken je iemand die daar interesse in heeft ? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ons SBB certificaat