Wasmachine afvoer ontstoppen

De wasmachine is samen met de vaatwasser in veel gezinnen letterlijk de motor van het huis. Het laatste wat u wilt is dat de afvoer hiervoor verstopt raakt en hierdoor bergen met was naast de machine blijven liggen. Een verstopte afvoer is vaak het gevolg van een overvloed aan zeep- en vuilresten die zich ophopen na honderden wasbeurten.

Doordat er voornamelijk wasprogramma’s worden gedraaid op 30 of 40 graden komen het waswater en de zeepresten uiteindelijk met een relatief lage temperatuur in de afvoer terecht. Op den duur kan dit zorgen voor een verstopte afvoer en een wasmachine die geen water meer wilt/kan afpompen.

Hoe kunt u de leidingen van de wasmachine zelf ontstoppen?

U kunt zelf de afvoer van de wasmachine in een emmer leeg laten lopen en kijken of deze afvoerslang vol zit met vuil en vet. Is dit niet het geval? Dan kan het zijn dat de afvoer waarin u de afvoerslang van de wasmachine plaatst, verstopt is geraakt.

Heeft u hulp nodig? Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Heeft u het zelf geprobeerd maar blijft u problemen met de vaatwasser ervaren? Dan helpen wij u graag! Ontstoppingsdienst.nl beschikt over een team van ervaren specialisten die 7 dagen per week, dag- en nacht beschikbaar zijn om uw verstopping zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Kosten voor het ontstoppen van de wasmachine afvoer

Wij werken met een vast starttarief van 85 euro excl. btw voor het eerste half uur. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, komt er per kwartier € 20,- excl. btw bij.

Lees meer over onze tarieven