Riool en leidingen ontstoppen

Het ontstoppen van leidingen en rioolbuizen behoort tot onze hoofdtaak. Wij staan dag en nacht klaar om uw verstoppingen te verhelpen. Wij beschikken over een professioneel team van ervaren specialisten die voorzien zijn van professionele apparatuur om zelfs de meeste hardnekkige en complexe ontstoppingen te verhelpen.

Voor particulieren en bedrijven

Wij verhelpen ontstoppingen voor zowel particulieren als bedrijven. Het maakt ons niet uit of het een kleine woning, een villa, flat of bedrijfspand is. Wij zijn altijd beschikbaar, analyseren het probleem en gaan direct aan de slag.

Op al ons werk geven wij tevens een garantie van drie maanden. Op de garantie pagina vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Hoe wij te werk gaan

Bij iedere ontstopping hebben wij een vaste manier van werken. Hieronder hebben we dit in het kort beschreven:

Een goed beeld krijgen van de situatie

Onze collega zal u altijd een aantal vragen stellen om zo een goed beeld van de situatie te krijgen. Deze vragen zijn o.a.:

  • Hoe lang is de leiding al verstopt?
  • Is hij al eerder verstopt geweest?
  • Gebruikt u chemicaliën om de leidingen te ontstoppen?

Afhankelijk van de situatie zal onze collega u aanvullende vragen stellen. Aan de hand van de antwoorden maken wij een plan van aanpak.

Aan de slag

Na de analyse en de eventuele inspectie is het tijd om de ontstopping te verhelpen. Afhankelijk van het type verstopping gebruiken wij hiervoor simpel gereedschap of waar nodig specialistische machines. Wij proberen altijd zo snel en efficiënt mogelijk te werken.

Hoe lang duurt het om de ontstopping te verhelpen?

De vraag hoe lang het duurt om een ontstopping te helpen is er een die wij vaak krijgen. Ons antwoord is altijd; het hangt af van het type ontstopping en de route van de leidingen. De ene ontstopping is vrij snel te verhelpen, terwijl wij voor een andere ontstopping al onze speciale gereedschappen erbij moeten halen om het probleem compleet op te lossen.

Onze specialisten houden u altijd op de hoogte van hun bevindingen en zijn transparant in de tijd die het kost om de ontstopping te verhelpen.

Wat kost het om een verstopping te verhelpen?

Wij werken met een vast starttarief van 79 euro excl. btw voor het eerste half uur. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, komt er per kwartier € 18,- excl. btw bij.

Wilt u meer lezen over onze transparante tarieven? Bekijk dan onze tarieven pagina.