Loodgieter werkzaamheden

Uw badkamer en het toilet renoveren? nieuwe leidingen aanleggen of bestaande leidingen repareren of ontstoppen? Ontstoppingsdienst.nl is het adres voor het vakkundig uitvoeren van loodgieters werkzaamheden bij u in de buurt.

Vakkundige loodgieters

Wij beschikken over een team van ervaren loodgieters die gereed staan om de meest uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden bij u uit te voeren. Of het nou gaat om het repareren, vervangen of renoveren van uw leidingen, wij zorgen er voor dat alles vakkundig wordt uitgevoerd met garantie.

Repareren van leidingen

Zijn de leiding van uw riolering beschadigd? Wij kunnen snel en efficient leidingen binnen uw riool netwerk repareren. Onze loodgieters kunnen dit middels het afdichten van het reinigen en afdichten van beschadigde leidingen of middels het vervangen van bepaalde gedeeltes van uw netwerk aan leidingen.

Vervangen van leidingen

Heeft u een nieuwe aansluiting nodig of wilt u bestaande leidingen omleiden? Wij kunnen samen met u nadenken over wat de meeste handige en duurzame oplossing is.

Renovatie werkzaamheden

Wilt u de badkamer gaan renoveren? Hulp nodig bij het aanleggen van de leidingen voor de douche en het toilet en het routeren van de afvoer? Wij helpen u graag om samen te kijken naar de beste oplossing en dit vervolgens snel en efficient uit te voeren.