De Ontstoppingsdienst van Rotterdam

Heeft u last van een verstopping? Op zoek naar een bedrijf in de buurt van Rotterdam die het zo snel en goed mogelijk kan verhelpen? Ontstoppingsdienst.nl is de specialist in het ontstoppen riolering en leidingen!

Woont u in Rotterdam? Of u nou in het centrum woont, Delfshaven, Overschie, Charlois, Kraling-Krooswijk, Noord of een andere wijk, wij kunnen razendsnel, dag en nacht bij u langskomen om de verstopping te verhelpen.

Of het nou gaat om een verstopt toilet, een verstopte wasbak afvoer, douche, wasmachine of vaatwasser, wij verhelpen de verstopping gegarandeerd!

24-uurs dienst, 7 dagen per week

Heeft u een verstopping die zo snel mogelijk moet worden verholpen? Het team van Ontstoppingsdienst.nl staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. In de avond, ’s nacht, in het weekend of op feestdagen, wij kunnen uw verstopping altijd verhelpen.

Ontstoppingsdienst.nl dienstauto's

Voor particulieren, bedrijven en overheden

Heeft u een eigen kantoorpand? Of misschien een horeca gelegenheid? Wij zijn zowel actief voor zowel bedrijven als particulieren. Ook voor overheidsinstanties staan wij 24/7 klaar om verstoppingen te verhelpen.

Zelf een afspraak inplannen

Een verstopping komt nooit gelegen uit. Als het geen acute spoed heeft kunt u daarom zelf een afspraak bij ons inplannen. U kiest de dag en het tijdstip dat voor u uitkomt en wij laten u direct weten of een van onze specialisten op de gewenste datum en tijd langs kan komen.

Plan direct een afspraak in

Camera inspectie

Om de staat van uw leidingen te controleren is er altijd een camera inspectie nodig. Hiermee kan er met specialistische apparatuur in uw leidingen worden gekeken en eventuele schade worden geconstateerd. Ook is een camera inspectie handig om de route van uw leidingen in kaart te brengen.

Heeft u interesse in een camera inspectie? Bekijk dan onze tarieven en plan direct een afspraak in.

Kelder of kruipruimte leegpompen

Zit u met een ondergelopen kelder? Of staat uw kruipruimte vol met water? Wij kunnen snel en effectief ondergelopen ruimtes leegpompen.

Stankdetectie

Heeft u last van een hardnekkig rioollucht in uw woning of op uw kantoor? Dan kan er sprake zijn van een beschadigde of niet goed aangesloten leiding. Middels een nevelinspectie kunnen wij achter de oorzaak van de stank komen en deze verhelpen. Lees op onze speciale stankdetectie pagina meer over dit onderwerp.

Garantie

Garantie op het vakwerk

Omdat wij altijd vakwerk leveren, geven wij op iedere klus drie maanden garantie. Treed dezelfde verstopping binnen drie maanden weer op? Dan kunt u direct contact met ons opnemen en komen wij de verstopping kosteloos verhelpen.

Tevreden klanten

Voor iedere klant, groot of klein, particulier of zakelijk doen wij ons absolute best. Wij leveren enkel vakwerk en willen dat onze klanten 100% tevreden zijn over ons werk. Dit resulteert gelukkig ook in veel tevreden klanten die hun ervaringen delen via Google reviews.

Bent u geĂ¯nteresseerd in ervaringen van mensen die u voorgingen? Bekijk dan onze reviews en ervaringen pagina.

Transparante tarieven

Wij werken met een vast starttarief van 85 euro excl. btw voor het eerste half uur. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, komt er per kwartier € 20,- excl. btw bij. Meer informatie over onze prijzen vindt u op de tarieven pagina.

Direct hulp nodig? Bel of app ons!

Wilt u direct contact met ons opnemen om uw verstopping te verhelpen? U kunt ons telefonisch bereiken op 085-130 64 64. Liever een appje sturen? Gebruik dan ons WhatsApp nummer.