De Ontstoppingsdienst van Amersfoort

Heeft u last van een verstopping? Op zoek naar een ontstoppingsdienst in de buurt van Amersfoort die het zo snel en goed mogelijk kan verhelpen? Ontstoppingsdienst.nl is de specialist op het gebied van ontstoppen riolering en leidingen!

Of het nou gaat om een verstopt toilet, een verstopte wasbak afvoer, douche, wasmachine of vaatwasser, wij verhelpen de verstopping gegarandeerd!

Ontstoppingsdienst.nl - Riolering, afvoer en wc ontstoppen in Amersfoort

Wij staan overal in Amersfoort voor u klaar

Waar u ook in Amersfoort woont, ons team van ervaren specialisten kan in de meeste gevallen binnen een paar uur bij u voor de deur staan. Hieronder vind u een lijst met alle wijken in Amersfoort waar wij regelmatig actief zijn:

 • Nieuwland
 • Vathorst-Hooglanderveen
 • Hoogland – Hoogland West
 • Kattenbroek
 • Kruiskamp – Koppel
 • Liendert – Rustenburg
 • Randenbroek – Schuilenburg
 • Schothorst
 • Soesterkwartier
 • Vermeer- en Leusderkwartier
 • Zielhorst
 • Bergkwartier – Bosgebied
 • Binnenstad
Ontstoppingsdienst.nl dienstauto's

Lees wat andere klanten over ons zeggen

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij staan 100% achter ons werk en streven dan ook naar de beste service. Wilt u weten wat andere klanten in Amersfoort en omstreken over ons zeggen? Bekijk dan onze pagina met klantbeoordelingen.

24-uurs dienst, 7 dagen per week

Heeft u een verstopping die zo snel mogelijk moet worden verholpen? Het team van Ontstoppingsdienst.nl staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. In de avond, ’s nacht, in het weekend of op feestdagen, wij kunnen uw verstopping in Amersfoort en omstreken altijd verhelpen.

Camera inspectie

Om de staat van uw leidingen te controleren is er altijd een camera inspectie nodig. Hiermee kan er met specialistische apparatuur in uw leidingen worden gekeken en eventuele schade worden geconstateerd. Ook is een camera inspectie handig om de route van uw leidingen in kaart te brengen.

Camera inspectie voor leidingen en riool

Heeft u interesse in een camera inspectie? Bekijk dan onze tarieven en plan direct een afspraak in.

Stankdetectie

Heeft u last van een hardnekkig rioollucht in uw woning of op uw kantoor? Dan kan er sprake zijn van een beschadigde of niet goed aangesloten leiding. Middels een nevelinspectie kunnen wij achter de oorzaak van de stank komen en deze verhel

Zelf een afspraak inplannen

Een verstopping komt nooit gelegen uit. Als het geen acute spoed heeft kunt u daarom zelf een afspraak bij ons inplannen. U kiest de dag en het tijdstip dat voor u uitkomt en wij laten u direct weten of een van onze specialisten op de gewenste datum en tijd langs kan komen.

Plan direct een afspraak in

Voor particulieren en bedrijven

Heeft u een eigen kantoorpand? Of misschien een horeca gelegenheid? Wij zijn zowel actief voor bedrijven als particulieren. Meer weten over onze zakelijke diensten? Lees dan verder.

Garantie

Garantie op het vakwerk

Omdat wij altijd vakwerk leveren, geven wij op iedere klus drie maanden garantie. Treed dezelfde verstopping binnen drie maanden weer op? Dan kunt u direct contact met ons opnemen en komen wij de verstopping kosteloos verhelpen.

Tarieven

Wij werken met een vast starttarief van 85 euro excl. btw voor het eerste half uur. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, komt er per kwartier € 20,- excl. btw bij. Meer informatie over onze prijzen vindt u op de tarieven pagina.

Direct hulp nodig? Bel of app ons!

Wilt u direct contact met ons opnemen om uw verstopping te verhelpen? U kunt ons telefonisch bereiken op 085-130 64 64. Liever een appje sturen? Gebruik dan ons WhatsApp nummer.