Vaatwasser afvoer ontstoppen

De vaatwasser is onmisbaar in een huishouden. Omdat de vaat in de vaatwasser vettig is en eetresten bevat kan dit ook in de leidingen terecht komen. Na loop van tijd kan dit een verstopping veroorzaken, waardoor uw vaatwasser geen water meer kan afpompen en eventueel een foutmelding geeft.

Hoe kunt u de leidingen van de vaatwasser zelf ontstoppen?

U kunt zelf de afvoer van de vaatwasser in een emmer leeg laten lopen en kijken of deze afvoerslang niet vol zit met vuil en vet. Is dit niet het geval? Dan kan het zijn dat de keuken afvoer waarin u de afvoerslang van de vaatwasmachine plaatst, verstopt is geraakt.

Leidingen die verkeerd zijn aangesloten

Wat wij helaas ook vaak tegenkomen is dat de afvoer van de vaatwasser verkeerd is aangesloten aan de algemene afvoer van de keuken. Hierdoor kunt u niet alleen last krijgen van vervelende geurtjes, maar blijft uw vaatwasser ook structureel verstopt raken. In zulke gevallen is het raadzaam om uw afvoer om te bouwen en op de juiste manier aan uw overige leidingen te koppelen.

Heeft u hulp nodig? Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Heeft u het zelf geprobeerd maar blijft u problemen met de vaatwasser ervaren? Dan helpen wij u graag! Ontstoppingsdienst.nl beschikt over een team van ervaren specialisten die 7 dagen per week, dag- en nacht beschikbaar zijn om uw verstopping zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Kosten voor het ontstoppen van de vaatwasser afvoer

Wij werken met een vast starttarief van 85 euro excl. btw voor het eerste half uur. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, komt er per kwartier € 20,- excl. btw bij.

Lees meer over onze tarieven