Camera inspectie voor riolering en leidingen

Middels een camera inspectie kunnen wij de routes van leidingen in een woning of een bedrijfspand in kaart brengen. Met onze specialistische apparatuur in de vorm van een rioolcamera met ultrasonische sensoren, kunnen wij nauwkeurig meten hoe de leidingen lopen.

Bij hardnekkige stank

Ervaart u structureel een hardnekkig rioollucht in uw huis of bedrijfspand? Een lekkende leiding kan hier vaak de oorzaak zijn. Waar bevindt deze leiding zich? Zijn er meerdere leidingen die problemen veroorzaken? Wat is de staat van deze leidingen?

Met een camera inspectie kunnen wij nauwkeurig de staat van het leidingenstelsel bekijken. Een digitale monitor laat namelijk precies zien wat de camera in de leidingen aantreft.

Mocht het nodig zijn om uw leidingen te repareren of te vervangen, dan zal een van onze loodgieters dit voor u in orde maken.

Bij verbouwingen en tuin werkzaamheden

Wanneer u uw huis wilt verbouwen of wilt graven in uw tuin, is het belangrijk om geen leidingen te beschadigen. Dit kan namelijk grote gevolgen hebben. Middels een inspectie van Ontstoppingsdienst.nl kunnen wij de routes van de leidingen in kaart brengen, zodat u veilig aan de slag kunt gaan met de verbouwingen.