Garantie

Wij staan altijd achter ons werk. Of het nou gaat om een simpele kleine klus of een langdurige complexe klus. Het team van Ontstoppingsdienst.nl doet er alles aan om uw ontstopping zo goed en snel mogelijk te verhelpen.

Drie maanden garantie

Omdat wij altijd vakwerk leveren, geven wij op iedere klus drie maanden garantie. Treed dezelfde verstopping binnen drie maanden weer op? Dan kunt u direct contact met ons opnemen en komen wij de verstopping kosteloos verhelpen.

Na onze werkzaamheden plaatsen wij altijd een garantiesticker op de leiding waarop duidelijk is af te lezen wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo kunt u altijd aantonen dat wij reeds bij u zijn langsgeweest.

Garantiebepalingen

Op alle door Ontstoppingsdienst.nl ontstopte en gereinigde rioleringen is een garantietermijn van drie maanden van toepassing. Eventuele verstoppingen in het eerder door ons gereinigde deel van het afvoersysteem, worden binnen deze termijn onder garantie verholpen.

De desbetreffende verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door verzakkingen, breuk en/of overige defecten aan de rioleringsstelsels of verstoppingen veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of voorwerpen, obstakels en/of substanties die niet behoren te worden afgevoerd via het rioolstelsel.

Deze garantie geldt alleen voor particulieren, niet voor business to business werkzaamheden.