Kelder leegpompen

Een volgelopen kelder kan ontstaan door een problemen met de afvoer van leidingen of een lekkage. Een kelder vol met water kan binnen een korte periode veel schade aanrichten. Het is daarom van belang de kelder zo snel mogelijk leeg te pompen.

Met een simpele emmer kunt u helaas niet zomaar een kelder droogleggen. In dit geval heeft u specialistische apparatuur nodig om de kelder vakkundig leeg te kunnen pompen.

Vloer van de kelder drogen

Zodra de kelder is leeggepompt blijft de ruimte logischerwijze nog vrij vochtig. Ontstoppingsdienst.nl beschikt over speciale machines die de vloer van uw kelder versneld kunnen drogen. Zo geeft u schimmels geen kans om te ontwikkelen en voorkomt u rioolvliegjes.

Wilt u dit liever zelf doen? Dan kunt u er ook voor kiezen om de grond van de kelder een periode te bedekken met een laag zand.

Mochten uw leidingen zijn beschadigd, kunnen wij deze ook waar nodig repareren om toekomstige lekkage in uw kelder te voorkomen.

Kosten voor het leegpompen van uw kelder

Wij werken met een vast starttarief van 85 euro excl. btw voor het eerste half uur. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, komt er per kwartier € 20,- excl. btw bij.

Lees meer over onze tarieven