Urinoir (met urinesteen) ontstoppen

Heeft u een bedrijfspand of een horeca gelegenheid? Dan is de kans groot dat u te maken krijgt met een urinoir welke op den duur verstopt raakt. Geen fijn idee want uw huurders of klanten ondervinden direct hinder van dergelijke verstoppingen.

In de praktijk merken wij dat verstopte urinoirs voornamelijk ontstaan door urinesteen die zich vormt in de leidingen. Deze soort aanslag wordt naarmate de tijd steeds dikker en harder en verdunt zo uw leidingen.

Door de ruwe oppervlakte van de aanslag van de urinesteen zal wc papier en ander vuil zich sneller gaan hechten, waardoor uw leidingen continu verstopt raken.

In een urinoir is urinesteen vaak niet te zien, pas als je de leidingen gaat inspecteren. In een toilet kun je het soms wel zien en herkennen aan een gele waas onder het water in de zwanenhals.

Leidingen die verstopt zijn geraakt door een ophoping van urinesteen kunt u zelf niet ontstoppen. Het harde urinesteen moet namelijk kapot worden gemaakt met professionele apparatuur.

Wij helpen u graag!

Wij helpen u graag met het schoonfrezen van de leidingen van uw urinoirs. Ontstoppingsdienst.nl beschikt over een team van ervaren specialisten die 7 dagen per week, dag- en nacht beschikbaar zijn om uw verstopping zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Kosten voor het ontstoppen van urinoirs

Wij werken met een vast starttarief van 85 euro excl. btw voor het eerste half uur. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, komt er per kwartier € 20,- excl. btw bij.

Lees meer over onze tarieven