Riolering, afvoer of toilet ontstoppen in Woudenberg

Heeft u last van een verstopping? Op zoek naar een bedrijf in de buurt van Woudenberg die het zo snel en goed mogelijk kan verhelpen? Ontstoppingsdienst.nl is de specialist op het gebied van ontstoppen riolering en leidingen!

Of het nou gaat om een verstopt toilet, een verstopte wasbak afvoer, douche, wasmachine of vaatwasser, wij verhelpen de verstopping gegarandeerd!

24-uurs dienst, 7 dagen per week

Heeft u een verstopping die zo snel mogelijk moet worden verholpen? Het team van Ontstoppingsdienst.nl staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. In de avond, ’s nacht, in het weekend of op feestdagen, wij kunnen uw verstopping altijd verhelpen.

Voor particulieren en bedrijven

Heeft u een eigen kantoorpand? Of misschien een horeca gelegenheid? Wij zijn zowel actief voor bedrijven als particulieren. Meer weten over onze zakelijke diensten? Lees dan verder.

Garantie op het vakwerk

Omdat wij altijd vakwerk leveren, geven wij op iedere klus drie maanden garantie. Treed dezelfde verstopping binnen drie maanden weer op? Dan kunt u direct contact met ons opnemen en komen wij de verstopping kosteloos verhelpen.

Tarieven

Wij werken met een vast starttarief van 85 euro excl. btw voor het eerste half uur. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, komt er per kwartier € 20,- excl. btw bij. Meer informatie over onze prijzen vindt u op de tarieven pagina.

Direct hulp nodig? Bel of app ons!

Wilt u direct contact met ons opnemen om uw verstopping te verhelpen? U kunt ons telefonisch bereiken op 085-130 64 64. Liever een appje sturen? Gebruik dan ons WhatsApp nummer.