Riolering, afvoer of toilet ontstoppen in Den Haag

Heeft u last van een verstopping? Op zoek naar een bedrijf in de buurt van Den Haag die het zo snel en goed mogelijk kan verhelpen? Ontstoppingsdienst.nl is de specialist op het gebied van ontstoppen riolering en leidingen!

Wij staan overal in Den Haag voor u klaar

Waar u ook in Den Haag woont, ons team van ervaren specialisten kan in de meeste gevallen binnen een paar uur bij u voor de deur staan.

Of u nou in het centrum woont, Escamp, Leidschenveen-Ypenburg, Laak, Loosduinen, Scheveningen of een andere wijk, wij kunnen dag en nacht bij u langskomen om de verstopping te verhelpen.

Of het nou gaat om een verstopt toilet, een verstopte wasbak afvoer, een doucheput die niet meer doorloopt, een verstopte wasmachine- of vaatwasser afvoer, wij verhelpen de verstopping gegarandeerd!

Ook kunnen wij u helpen bij het leegpompen van een kelder of kruipruimte die onder water is gelopen. Heeft u last van een verstopte dakgoot of regenpijp? Geen probleem, ook dat kunnen wij voor u oplossen.

24-uurs dienst, 7 dagen per week

Heeft u een verstopping die zo snel mogelijk moet worden verholpen? Het team van Ontstoppingsdienst.nl staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. In de avond, ’s nacht, in het weekend of op feestdagen, wij kunnen uw verstopping altijd verhelpen.

Voor particulieren en bedrijven

Heeft u een eigen kantoorpand? Of misschien een horeca gelegenheid? Wij zijn zowel actief voor bedrijven als particulieren. Meer weten over onze zakelijke diensten? Lees dan verder.

Garantie op het vakwerk

Garantie

Omdat wij altijd vakwerk leveren, geven wij op iedere klus drie maanden garantie. Treed dezelfde verstopping binnen drie maanden weer op? Dan kunt u direct contact met ons opnemen en komen wij de verstopping kosteloos verhelpen.

Tarieven

Wij werken met een vast starttarief van 85 euro excl. btw voor het eerste half uur. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, komt er per kwartier € 20,- excl. btw bij. Meer informatie over onze prijzen vindt u op de tarieven pagina.

Direct hulp nodig? Bel of app ons!

Wilt u direct contact met ons opnemen om uw verstopping te verhelpen? U kunt ons telefonisch bereiken op 085-130 64 64. Liever een appje sturen? Gebruik dan ons WhatsApp nummer.