Kruipruimte leegpompen

Is uw kruipruimte(s) enorm vochtig of zelfs door lekkage volgelopen met water? Meestal is een lekkende dakgoot of een lek in de buitenleiding de boosdoener. Wij helpen u graag om uw kruipruimte(s) zo snel mogelijk weer schoon te krijgen.

Een kruipruimte vol met water kan binnen een korte periode veel schade aanrichten. Het is daarom van belang de kruipruimte met specialistische apparatuur vakkundig leeg te kunnen pompen.

Na het leegpompen van de kruipruimte is het verstandig om de vloer te bedekken met zand om schimmel en/of rioolvliegjes te voorkomen.

Beschadigde leidingen repareren

Mochten uw leidingen zijn beschadigd, kunnen wij deze ook waar nodig repareren om toekomstige lekkage in uw kruipruimte te voorkomen.

Leegpompen i.v.m. aanleg elektrische laadpaal

Komen er monteurs langs voor de aanleg van een elektrische laadpaal bij uw woning? Dan wordt u meestal gevraagd de kruipruimte leeg te pompen voordat zij aan het werk kunnen. Ook in zo’n geval bent u bij ons aan het juiste adres!

Kosten voor het leegpompen van de kruipruimte

Wij werken met een vast starttarief van 85 euro excl. btw voor het eerste half uur. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, komt er per kwartier € 20,- excl. btw bij.

Lees meer over onze tarieven