Ontstoppingsdienst.nl – Werkgebied Amsterdam

Heeft u last van een verstopping? Op zoek naar een ontstoppingsdienst in de buurt van Amsterdam die het zo snel en goed mogelijk kan verhelpen? Ontstoppingsdienst.nl is de specialist op het gebied van ontstoppen riolering en leidingen!

Heeft u last van een verstopte leiding in de keuken, badkamer of het toilet? Wij verhelpen de verstopping gegarandeerd. Ook voeren wij in Amsterdam werkzaamheden uit m.b.t. het vochtvrij en leegpompen van kelders en kruipruimten.

Wij zijn in ieder stadsdeel van Amsterdam actief

Waar u ook in Amsterdam woont, of het nou aan de gracht is, in een appartementencomplex of eengezinswoning, onze team van ervaren specialisten kan, afhankelijk van de drukte, binnen een uur bij u voor de deur staan. Hieronder vind u een lijst met alle wijken in stadsdelen waar wij regelmatig actief zijn:

Ons werkgebied in Amsterdam
  • Stadsdeel Centrum
  • Stadsdeel Nieuw-West
  • Stadsdeel Noord
  • Stadsdeel Oost
  • Stadsdeel West
  • Stadsdeel Zuid
  • Stadsdeel Zuidoost

Lees wat andere klanten over ons zeggen

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij staan 100% achter ons werk en streven dan ook naar de beste service, inclusief drie maanden garantie. Wilt u weten wat andere klanten in Amsterdam en omstreken over ons zeggen? Bekijk dan onze pagina met klantbeoordelingen.

24-uurs dienst, 7 dagen per week

Heeft u een verstopping die zo snel mogelijk moet worden verholpen? Het team van Ontstoppingsdienst.nl staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. In de avond, ’s nacht, in het weekend of op feestdagen, wij kunnen uw verstopping op ieder moment verhelpen.

Camera inspectie

Om de staat van uw leidingen te controleren is er altijd een camera inspectie nodig. Hiermee kan er met specialistische apparatuur in uw leidingen worden gekeken en eventuele schade worden geconstateerd. Ook is een camera inspectie handig om de route van uw leidingen in kaart te brengen.

Heeft u interesse in een camera inspectie? Bekijk dan onze tarieven en plan direct een afspraak in.

Stankdetectie

Heeft u last van een hardnekkige rioollucht in de badkamer of keuken van uw woning of kantoor? Dan kan er sprake zijn van een beschadigde of niet goed aangesloten leiding. Middels een nevelinspectie kunnen wij achter de oorzaak van de stank komen en deze verhelpen.

Zelf een afspraak inplannen

Een verstopping komt nooit gelegen uit. Als het geen acute spoed heeft kunt u daarom zelf een afspraak bij ons inplannen. U kiest de dag en het tijdstip dat voor u uitkomt en wij laten u direct weten of een van onze specialisten op de gewenste datum en tijd langs kan komen.

Plan direct een afspraak in

Garantie

Garantie op het vakwerk

Omdat wij altijd vakwerk leveren, geven wij op iedere klus drie maanden garantie. Treed dezelfde verstopping binnen drie maanden weer op? Dan kunt u direct contact met ons opnemen en komen wij de verstopping kosteloos verhelpen.

Tarieven

Wij werken met een vast starttarief van 85 euro excl. btw voor het eerste half uur. Mochten de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen, komt er per kwartier € 20,- excl. btw bij. Meer informatie over onze prijzen vindt u op de tarieven pagina.

Direct hulp nodig? Bel of app ons!

Wilt u direct contact met ons opnemen om uw verstopping te verhelpen? U kunt ons telefonisch bereiken op 085-130 64 64. Liever een appje sturen? Gebruik dan ons WhatsApp nummer.