Opgelicht door ontstopping-riool.nl

De onderstaande email hebben wij ontvangen van iemand die is opgelicht door het malafide bedrijf achter ontstopping-riool.nl

Wij publiceren deze email omdat wij wekelijks emails ontvangen van gedupeerden die zijn opgelicht door malafide ontstoppingsbedrijven die torenhoge bedragen rekenen voor amateuristisch broddelwerk.

Op onze website hebben wij een verzameling geplaatst van al deze verhalen.

Het verhaal van R.

Naar aanleiding van het telefoongesprek van vanmiddag, vertel ik mijn verhaal om andere gedupeerden en u met uw bedrijf te helpen.
Wat is er voorgevallen:

dinsdag 22 december 2020 liep ons toilet vol met water , wij maakten een afspraak via ontstopping-riool.nl. Deze zouden direct komen, en inderdaad was de monteur er om 19.35 uur.

De voorrijkosten die waren afgesproken klopten en de basis werkzaamheden klopten a € 189,—Echter onduidelijk (met opzet), waren de materiaalkosten (spiraal) a € 69,90. Wat na de werkzaamheden per meter in rekening werd gebracht. 

We waren zeer overmand door de hele situatie waardoor we akkoord zijn gegaan met het bedrag, we hadden er al voor getekend op listige wijze verkregen!

Ter informatie: sluit ik de factuur mee en hopelijk kunt u op uw site andere mensen helpen dit te voorkomen en uw eigen goede naam te beschermen.

Bekijk de factuur

Stuur uw verhaal in

Bent u ook de dupe geweest van de oplichtingspraktijken van malafide loodgieters en ontstoppingsbedrijven? Neem dan contact met ons op en stuur uw verhaal in.

Middels het delen van uw ervaring kunt u andere behoeden voor deze ellende. Wij zorgen wij dat uw verhaal altijd anoniem wordt geplaatst.