Voor 1300 euro opgelicht door ontstoppingsdienst24.nl

De onderstaande email hebben wij ontvangen van iemand die wederom is opgelicht door het malafide bedrijf achter ontstoppingsdienst24.nl

Wij publiceren dit soort ingestuurde emails omdat wij wekelijks berichten ontvangen van gedupeerden die zijn opgelicht door malafide ontstoppingsbedrijven die torenhoge bedragen rekenen voor amateuristisch broddelwerk.

Op onze website hebben wij een verzameling geplaatst van al deze verhalen.

Het verhaal van I.

Ook wij zijn helaas de dupe geworden van het malafide bedrijf ‘ontstoppingsdienst24.nl’. Op maandagavond hadden we een ontstopping in de keuken. Ik heb toen dit bedrijf gebeld. Er kon diezelfde avond iemand komen.

Er kwam er een jongen langs met een vlugge babbel en een tablet. Na zijn snelle uitleg moesten we tekenen (dom van ons natuurlijk maar we dachten het zal wel goed zijn).

Na 20 minuten werk moesten we €1300 euro afrekenen! We hebben het maar gedaan omdat we op dat moment even niet wisten wat te doen. Echt balen dat we zo opgelicht zijn!

Hopelijk kunnen we met dit bericht andere mensen waarschuwen!

Stuur uw verhaal in

Bent u ook de dupe geweest van de oplichtingspraktijken van malafide loodgieters en ontstoppingsbedrijven? Neem dan contact met ons op en stuur uw verhaal in.

Middels het delen van uw ervaring kunt u andere behoeden voor deze ellende. Wij zorgen wij dat uw verhaal altijd anoniem wordt geplaatst.