• toilet verstopt?

    ontstoppingsdienst toilet verstopt

Toilet verstopt

Toilet verstopt? daar zit niemand op te wachten. Het toilet wordt dagelijks gebruikt en vormt een belangrijk onderdeel van het sanitair in huis. U staat er niet bij stil, maar er wordt enorm veel en vaak met een toilet doorgespoeld en gelukkig gaat dit bijna altijd goed. Totdat er een verstopping in uw toilet of de afvoerbuis van het toilet ontstaat.

Toilet ontstoppen

Als uw toilet verstopt raakt moet deze zo snel mogelijk weer worden ontstopt. De oorzaak van een verstopping is divers. Soms worden er spullen doorgespoeld die niet thuis horen in een toilet zoals maandverband en papieren handdoeken. Dit soort materialen kunnen zich gaan ophopen en zorgen ervoor dat het toilet niet meer doorspoeld.

Ontstoppingsdienst is snel ter plekke

Erg vervelend allemaal, maar niet getreurd! bel direct met onze ontstoppingsdienst en we komen direct naar u toe. We zijn snel bij u op locatie om de verstopping te verhelpen. Behalve dat we er snel zijn hanteren we ook nog transparante en marktconforme tarieven.
Dus WC verstopt? bel direct met 085-130 64 64

Oorzaken toilet verstopping

Een verstopt toilet kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken zijn als volgt:

  • Verstopping door toiletpapier, doekjes en maandverband
  • Verstopping door mee gespoelde geurblokjes
  • Verstopping door kartonnen wc rolletjes
  • Verstopping door speelgoed
  • Doorspoelen van verf en vetten

Verzakte rioolleidingen kunnen ook leiden tot verstoppingen. Doordat het water in de leiding niet meer goed wegloopt kunnen vuil en vet resten  vast gaan zitten en ontstaat er op die manier ophoping van vuil.

tip: Als het water in uw toilet niet wegloopt, spoel dan niet nog een keer door want dan is de kans groot dat het water over de rand loopt.