Malafide ontstoppingsbedrijven

Ontstoppingsdienst.nl krijgt regelmatig telefoontjes of e-mails van gedupeerde klanten van bedrijven die misbruik maken van de bedrijfsnamen die lijken op onze website Ontstoppingsdienst.nl.

De naam van ons bedrijf is gelijk aan het domein Ontstoppingsdienst.nl en geen enkel ander bedrijf kan of mag deze bedrijfsnaam hanteren.

Hierboven vindt u voorbeeldfacturen die de malafide ontstoppingsbedrijven opsturen.

De malafide bedrijven gebruiken bedrijfs- en domeinnamen zoals Ontstoppingsdienst.com of Ontstoppingsdienst 24/7, Ontstoppings-service24 etc.

Lees ook: Consumentenbond waarschuwt voor foute loodgieters

Deze malafide bedrijven adverteren via Google en leadbedrijven. Dit zijn tussenpartijen die ervoor zorgen dat de malafide bedrijven niet meer terug zijn te vinden. Via Google plaatsen ze daarnaast advertenties van tijdelijke aard en na loop van tijd automatisch verdwijnen.

Klanten waarbij ze het rioolprobleem niet hebben opgelost komen soms bij ons uit. Wij krijgen zodoende absurde verhalen te horen van gedupeerde klanten, waarbij voor het ontstoppen van een wasbak 600 euro en voor het ontstoppen van een wc 1800 euro in rekening worden gebracht.

Een reportage van AVROTROS Opgelicht over de malafide ontstoppingsbedrijven

De malafide bedrijven gaan genadeloos te werk, dus let goed op wie u inhuurt om uw rioolproblemen op te lossen.

Ons advies: Kijk in browser of u zich wel op de website van Ontstoppingsdienst.nl bevindt. Nogmaals, wij zijn de enige in Nederland die dit domein in handen hebben en die deze ook hanteert als bedrijfsnaam. Deze gegevens zijn terug te vinden in de Kamer van Koophandel onder nummer 74007238.

Wij werken met een helder tarief zonder verborgen kosten en op al onze werkzaamheden geven wij drie maanden garantie. Onze specialisten zullen altijd een garantiesticker bij u achterlaten als bewijs dat wij de werkzaamheden hebben uitgevoerd en u drie maanden garantie geniet.