Malafide ontstoppingsbedrijven bij het tv-programma Opgelicht?!

Naar aanleiding van de uitzending ‘Opgelicht?!’ van 8 december 2020 over malafide ontstoppingsbedrijven willen wij graag wat zaken duidelijk maken.

Bij Ontstoppingsdienst.nl ontvangen we tot grote verbazing telefoontjes van klanten die opgelicht zijn door malafide bedrijven die zich voordoen als Ontstoppingsdienst.nl. Hierop hebben wij direct contact opgenomen met de opsporingsdiensten. Spijtig genoeg kan de politie hier niks in betekenen voor zowel de gedupeerden als voor ons als bedrijf.

Vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen wij daar natuurlijk geen genoegen mee. Als awareness actie waarschuwen wij al actief voor malafide praktijken op onze website. In de praktijk blijft dit echter niet altijd toereikend te zijn.

De oplichters maken op een slinkse wijze misbruik van onze naam en die van andere bonafide ontstoppingsdiensten en schuilen onder valse in Google aangepast telefoonnummers.

Helaas blijven de gedupeerden niet alleen achter met een torenhoge rekening, maar ook met rioolproblemen.

Na de aflevering van Opgelicht?! gezien te hebben zijn wij bereid om een steentje bij te dragen en de gedupeerden kosteloos te helpen bij hun rioolproblemen.

Bent u een van de gedupeerden en kunt u dat aantonen middels een factuur? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij kijken hoe wij u alsnog kunnen helpen.